Onze vorige ballonvaarten - april 2023

Bekijk hieronder onze afgelopen ballonvaarten of bezoek onze Facebook pagina met nog meer foto's van elke ballonvaart.

2023: januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

2024: januari - februari - maart - april - mei - juni - juli


dinsdag 4 april 2023

Nog niet het lenteweer waar we op hopen maar toch ideaal voor een ballonvaart. We varen met de wind mee waardoor de gevoelstemperatuur in de ballonmand hoger ligt dan op de grond. Samen met een collega ballonvaarder vertrokken we vanuit Geel voor een vaart boven de prachtige Kempen. Na het opstijgen hadden we mooi zicht op Palmenmarkt Kermis. In Oevel konden onze passagiers hun eigen woning vanuit de lucht bewonderen. Na een uurtje varen maakten we een zachte landing in Zoerle-Parwijs bij een zeer vriendelijke landeigenaar.


zaterdag 8 april 2023

Vanavond verplaatsten we ons naar Arendonk voor een prive ballonvaart. Onze luchtballon werd vertrekkensklaar gemaakt op de weide naast het huis van onze passagiers onder toezicht van de buren die dit cadeau hadden gegeven. Het werd een rustige vaart via Retie tot in Kasterlee waar we naast de Nete een droog stukje weiland vonden.


zondag 9 april 2023

Op paasdag kan onze Funny Bunny niet ontbreken. Heb jij ons gespot? We vertrokken samen met enkele collega ballonvaarders vanuit Westerlo. Via Voortkapel ging het tot in Bouwel waar de crew ons op een klein stukje weiland uit de lucht plukte.


zondag 30 april 2023

We hebben er lang op moeten wachten maar vandaag hadden we het eerste zomergevoel. Ideaal weer voor een ballonvaart over onze prachtige Kempen. Samen met een collega ballonvaarder vertrokken we vanuit Dessel. Boven stond er behoorlijk wat wind waardoor we een hele afstand aflegden. Via Geel Ten Aard ging het naar Olen om vervolgens Herentals en Herenthout te passeren. Vele grasvelden zijn nog niet gemaaid en het was lang zoeken naar een geschikte landingsplaats die we na een vaart van meer dan anderhalf uur vonden in Itegem.