Onze vorige ballonvaarten - april 2024

Bekijk hieronder onze afgelopen ballonvaarten of bezoek onze Facebook pagina met nog meer foto's van elke ballonvaart.

2023: januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

2024: januari - februari - maart - april - mei - juni - juli


woensdag 10 april 2024

Bij de start in Herentals stond nog een vlagerige wind waardoor het werken was om de ballon de lucht in te krijgen. Dankzij de helpers rondom de mand verliep dit uiterst vlot en gecontroleerd. Eenmaal in de lucht kregen we een mooi zicht over stad Herentals. De zichtbaarheid was uitermate goed en het valt op dat het landschap al verschillende kleuren groen vertoont. Via Lichtaart en Kasterlee ging de ballonvaart tot in Retie waar we zachtjes weer aan de grond kwamen.


zondag 14 april 2024

Vandaag een prive ballonvaart voor het gezin Jansens-Lenaerts ter gelegenheid van enkele verjaardagen. We vertrokken met onze wesp-ballon aan de molen ‛In stormen sterk‛ te Gierle voor een rustige ballonvaart over de prachtige Kempen. Via Tielen en Lichtaart ging het tot aan de grens van Geel waar de volgers de ballon op een grasveldje stonden op te wachten.


maandag 29 april 2024

Vandaag hadden we nog eens perfecte omstandigheden om te ballonvaren. Niet te veel en niet te weinig wind met daarbij een extreem goede zichtbaarheid. De haven van Antwerpen en de centrale van Doel waren zeer goed zichtbaar op de horizon. Onze prive ballonvaart vertrok vandaag vanuit de passagiers hun woonplaats Westerlo. Via de abdij van Tongerlo vaarden we zachtjes naar Oevel om uiteindelijk via de bossen van Herentals en Lichtaart tot in Poederlee te geraken. Daar stond de grondcrew de luchtballon op te wachten op een groot grasveld.