Onze vorige ballonvaarten - oktober 2023

Bekijk hieronder onze afgelopen ballonvaarten of bezoek onze Facebook pagina met nog meer foto's van elke ballonvaart.

2023: januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

2024: januari - februari - maart - april - mei - juni - juli


zondag 1 oktober 2023

Met onze 3bouw houtskeletbouw luchtballon vertrokken we deze keer vanuit Gierle. Op grote hoogte een meer oostelijke richting waardoor we mooi konden manoeuvreren om tot boven Turnhout uit te komen. Na passage boven de stad gingen we terug lager om uiteindelijk na een uurtje varen in Ravels uit te komen.


maandag 2 oktober 2023

Onze prive ballonvaart voor twee personen vertrok deze keer vanuit Westerlo waar we vergezeld werden door een collega ballonvaarder met een iets grotere luchtballon. Het werd weer een prachtige vaart boven onze mooie Antwerpse Kempen. Onderweg een huwelijksaanzoek en ze zei 'JA'. Proficiat aan het verloofde koppel ! Via Tongerlo, Geel en Kasterlee ging het verder tot aan de priorij van Corsendonk waar de ballon zachtjes op een grasveld werd neergezet


donderdag 5 oktober 2023

Walter kreeg voor zijn 79ste verjaardag een ballonvaart cadeau van zijn familie. We vertrokken met deze gezellige bende vanuit Halle-Zoersel en maakten een mooie tocht boven de Antwerpse Kempen. Via Zoersel, Wechelderzande, Oostmalle en Vlimmeren gingen we tot in Beerse waar we een groot grasveld vonden om de luchtballon zachtjes neer te zetten.


zondag 8 oktober 2023

Samen met een collega ballonvaarder vertrokken we vanuit Heist-op-den-Berg voor weer een zeer mooie ballonvaart. Na een uurtje varen vonden we een geschikt terrein in Tongerlo om de luchtballon zachtjes aan de grond te zetten.


maandag 16 oktober 2023

Niet al te veel wind en droog dus we konden nog eens de lucht in met onze 3bouw houtskeletbouw luchtballon. Met onze passagiers van Geel vertrokken we vanuit Mol zodat we een half uurtje later boven hun eigen stad passeerden. Altijd leuk om je eigen regio en huis vanuit de lucht te bewonderen. We vonden niet direct een geschikt landingsveld waardoor we na een vaart van 1u15 genoodzaakt waren in Olen op een gemaaid maisveld te landen.